top of page

Laatste blogartikelen

 

 

De kracht van de ontmoeting

november 24, 2016

Steen

september 15, 2015

 

Verbinding

mei 30, 2014

 

Vol verlangen

september 3, 2013

 

Kapper Martin

augustus 28, 2013

 

 

Contact

 

Lieuwe Koopmans 

Frankestraat 9, 2011 HT Haarlem

lieuwe@lieuwe.net

06 109 228 79

Over Lieuwe

 

“Lieuwe” is een eenmanszaak waarvan uit ik, Lieuwe Koopmans, leer en veranderprocessen in organisaties ondersteun. Ik analyseer samen met u de vraagstukken/problemen die spelen en adviseer u over wat voor soort interventies binnen uw organisatie het gewenste effect kunnen geven. Vanuit het gezamenlijk beeld bepalen we de interventies en bespreken we wie deze uitvoert. Vanuit “Lieuwe” bied ik 

 

 

 

coaching, training, conflictbemiddeling en organisatieadvies. Desgewenst schakel ik één van de partners uit mijn netwerk in.

Waarom kiezen voor Lieuwe?

 

“Lieuwe” is nieuwsgierig, creatief, persoonlijk, betrokken en doelgericht. “Lieuwe” zoekt naar de kleinste interventie(s) om de gewenste effecten te bereiken.

“Lieuwe” baseert interventies op een gedegen vakkennis van Transactionele analyse (internationaal gecertificeerd op het gebied van organisaties), systeemtheorie, NLP, mediation en managementtheorie. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het toepassen hiervan binnen gezondheidszorg, onderwijs, overheid, kunstensector en bedrijfsleven.

“Lieuwe” werkt vanuit het perspectief van “gezonde groei en ontwikkeling”. In de visie van “Lieuwe” is groei gezond wanneer bedrijfsresultaten verbeteren, het plezier in uw organisatie toeneemt en de maatschappelijke betekenis van uw bedrijf groeit.

 

 

"Er is hier

Er is tijd

Om overmorgen iets te hebben achtergelaten

Daar moet je vandaag voor zorgen

Voor sterfelijkheid"

- Herman de Coninck

bottom of page