top of page

Laatste blogartikelen

 

 

De kracht van de ontmoeting

november 24, 2016

Steen

september 15, 2015

 

Verbinding

mei 30, 2014

 

Vol verlangen

september 3, 2013

 

Kapper Martin

augustus 28, 2013

 

 

Contact

 

Lieuwe Koopmans 

Frankestraat 9, 2011 HT Haarlem

lieuwe@lieuwe.net

06 109 228 79

In Transformatie

De vier jaargetijden

Dit bijzondere programma loopt nu al  enige jaren succesvol .
‘In transformatie’ verwijst naar een geleidelijke diepgaande bewustzijnsontwikkeling die vele facetten van het persoonlijke en professionele leven raakt. Deze ontwikkeling maken we allemaal in ons leven door,  op basis van levensfasen,  maar ook naar aanleiding van een gebeurtenis zoals geboorte, sterfte, verandering van werk, relatie of omgeving. Deze gebeurtenissen hebben een impact op onze relatie met onszelf, de ontmoeting met de ander, de wereld waarin wij leven en de betekenis die wij hier aan kunnen geven.

Transformatieprocessen verlopen via het zich voortdurend herhalende proces van loslaten van wat je dierbaar was/is, hierover rouwen, contact maken met het nieuwe en je hiermee verbinden. In dit programma benoemen we dit als de seizoenen van het leven; lente (contact maken), zomer (hechten), herfst (loslaten), winter (rouwen).

In elk seizoen bieden we een tweedaagse aan, waarin we, aan de hand van jouw eigen thema’s aan het werk gaan. Tijdens deze dagen gebruiken we concepten uit de Transactionele Analyse, lichaamswerk, energetisch werk, filosofie en de natuur om ons heen.

Daarnaast is het optioneel mogelijk om  tussen elke tweedaagse een supervisiegesprek te voeren over je eigen ontwikkeling.

Doelgroep

Eenieder die persoonlijke en professionele transformaties van zichzelf en anderen wil begeleiden en (nog) meer de kracht van de verbinding met zichzelf, de ander, de omgeving wil benutten.

Begeleiders

Bea Verzaal  Lieuwe Koopmans

Kosten

De investering voor het In Transformatie programma bedraagt € 2.000,- excl BTW (21%). inclusief vier keer twee dagen, deelnemersmateriaal, overnachting, maaltijden en verzorging gedurende het verblijf in een midden in de natuur gelegen locatie. Optioneel kun je tussentijds supervisiegesprekken afspreken.

 

Data 2017

19 en 20 januari

23 en 24 maart

22 en 23 juni

14 en 15 september

 

Nieuwe deelnemers kunnen in elk gewenst seizoen instromen.

Link aanmelding

bottom of page